Okul Ziyaretleri Devam Ediyor

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, okul ziyaretleri kapsamında Şehit Şerife Bacı Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Şube Müdürü Halil İbrahim Kara ile birlikte öğrencilerimizi sınıflarında ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Gümüş, onlarla gelecek hedefleri üzerine sohbet etti ve onların taleplerini dinledi. Öğrencilerin hazırladığı Çanakkale konulu üç boyutlu sergiyi gezdi. Okul bahçesinde de öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere hitaben,  “Unutmayın ki, eğitim sadece ders kitaplarıyla sınırlı değil; aynı zamanda paylaşma, saygı, sevgi gibi değerleri de içinde barındırır. Okul, sizlere sadece bilgi vermekle kalmıyor, aynı zamanda karakterinizi de şekillendiriyor. Bu süreçte birbirinize destek olmayı ve dostlukları güçlendirmeyi unutmayın. Hep birlikte çalışarak, öğrenerek ve birbirinize destek olarak daha aydınlık bir gelecek inşa edebilirsiniz. Sizlere güveniyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. 

8’inci sınıf öğrencilerini ziyaretinde de LGS sürecinde dikkat edilmesi ve yapılması gereken çalışmalar, zaman planlaması ve yönetimi, kitap okumanın önemi üzerine paylaşımlarda bulundu.

‘Sınıftaki Her Öğrencimiz Birer Gelecektir’

Ziyarette Okul Müdüründen okuldaki çalışmalar hakkında bilgi alan İl Müdürü Hasan Gümüş, okulun birimlerinde yaptığı incelemelerin ardından ziyaretinin sonunda öğretmenler odası buluşması kapsamında öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim öğretim süreçleri, akademik başarının, sosyal sportif ve kültürel faaliyetlerin artırılmasına yönelik çalışmalar üzerine sohbet etti, onların görüş ve önerilerini dinledi. 

Gümüş, “izler bilimin, sanatın, iyiliğin, güzelliğin, doğruluğun, kısacası insanı insan yapan tüm değerlerin yaşamasını sağlayan kişilersiniz. Sınıftaki her öğrencimiz birer gelecektir, ülkemizin bağrına ekilen bir umut çiçeğidir. Sizler sayesinde öğrencilerimiz iyi bir insan, yardımsever bir vatandaş, kısacası insani değerlere sahip birer birey olacaktır” dedi. 

Öğretmenlerin eğitimdeki rolünün önemine dikkat çekerek, onların fedakârlıklarını ve özverili çalışmalarını takdir etti, kolaylıklar ve başarılar diledi.

Bakmadan Geçme