Okul Ziyaretleri Devam Ediyor

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, okul ziyaretleri kapsamında Karaş İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerimizle bir araya geldi.

Şube Müdürü Halil İbrahim Kara ile birlikte öğrencileri sınıflarında ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Gümüş, onlarla gelecek hedefleri üzerine sohbet etti ve onların taleplerini dinledi.  Öğrencilere hitaben Gümüş; “Geleceğe yönelik hedeflerinizin olması ve bu hedeflere ulaşmak için azimle çalışmanız önemlidir. Unutmayın ki hayallerinizi gerçekleştirmenin sabırla çalışma ve inançtan geçer. Başarıda esas olan ise sizlerin hedeflerinize ulaşmak için gösterdiğiniz gayrettir” dedi.  

Ziyarette Okul Müdüründen okuldaki çalışmalar hakkında bilgi alan İl Müdürü Hasan Gümüş, okulun birimlerinde yaptığı incelemelerin ardından ziyaretinin sonunda öğretmenler odası buluşması kapsamında öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim öğretim süreçleri, akademik başarının, sosyal sportif ve kültürel faaliyetlerin artırılmasına yönelik çalışmalar üzerine sohbet etti, onların görüş ve önerilerini dinledi. İl Müdürü Gümüş; Geleceğimizin mimarı değerli öğretmenlerimiz sizler Türkiye Yüzyılı'nda öğrencilerimize bilgi, deneyimlerinizi sunarken onlara rehberlik edip geleceklerini şekillendirmede büyük bir sorumluluk üstleniyorsunuz.  Öğrencilerimizin potansiyellerini ortaya çıkarmanız, onları motive etmeniz ve bilgi birikiminizi paylaşmanız onların gelecekteki başarılarının temelini oluşturuyor. Gösterdiğiniz çabalardan dolayı sizlere teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.  

Bakmadan Geçme