Okul Ziyaretleri Hanönü'de Devam Etti

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Hanönü Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Öğrencilerle gelecek hedefleri üzerine sohbet eden ve onların taleplerini dinleyen Gümüş; “TEKNOFEST, TÜBİTAK gibi projeler siz gençlerimiz için sadece bir etkinlik değil, aynı zamanda gelecekteki kariyerinizi şekillendirme, teknolojiyi keşfetme ve bu alandaki potansiyellerinizi ortaya çıkarma fırsatı sunar. Bu etkinliklere katılmanız teknolojiye olan ilginizi artırırken geleceğin teknoloji liderleri olmanızı sağlar” dedi. 

Okul Müdüründen okuldaki çalışmalar hakkında bilgi alan İl Müdürü Hasan Gümüş, okulun birimlerinde yaptığı incelemelerin ardından ziyaretinin sonunda öğretmenler odası buluşması kapsamında öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim öğretim süreçleri, akademik başarının, sosyal sportif ve kültürel faaliyetlerin artırılmasına yönelik çalışmalar üzerine sohbet etti, onların görüş ve önerilerini dinledi. 

‘Öğrencilerimizi En İyi Şekilde Eğitebilmek Öncelikli Hedefimiz’

Gümüş; “Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda bizlere emanet edilen sevgili öğrencilerimize nitelikli bir eğitim verirken, onlara sevgiyi ve değerlerimizi de öğreteceğiz, onları geleceğe hazırlayacağız. Bunun için karşılıklı iletişimi kuvvetlendirerek öğrencilerimizi en iyi şekilde eğitebilmek öncelikli hedefimiz, bu tür ziyaretlerle karşılıklı duygu ve beklentilerin dile getirilmesi açısından gerektiğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme