Okul Ziyaretleri Seydiler'de Devam Etti

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş beraberinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yaşar Dolapcı, Şube Müdürleri Mücahit Kılınç ve Yunus Cengiz, Seydiler İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Keleş ile birlikte Seydiler Şehit Osman Mithat Akbaş Anaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencileri sınıflarında ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Gümüş öğrencilerin etkinliklerine katılarak onlarla vakit geçirdi ve sohbet etti. Okul Müdüründen okulda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Gümüş; “Öğrencilerimizin neşesi, enerjisi ve coşkusu sınıflarımızı aydınlatıyor. Onların neşesiyle dolu dünyalarında yer almak bizim için büyük bir mutluluk. Anaokulu, küçük Anaokulu, çocukların yaşamındaki ilk büyük adımdır. İlkokul deneyimi, bir çocuğun hayatının en önemli anlarından biridir. Çocuklarımızın bu ilk deneyimlerinde gelişimleri ve öğrenmeye olan ilgilerini desteklemek için çaba sarf eden öğretmenlerimize, okul idaremize teşekkür ederim” dedi. 

‘Kur'an-I Kerim'i Okurken Ayetlerin Mealini De Anlamaya Çalışın’

Akabinde Hasan Gümüş, okul ziyaretleri kapsamında Seydiler Seyid Zülfikar Vakfı M. Naim Karaman İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi. Gümüş; “Sizleri vatanını ve milletini seven, millî ve manevi değerlerini benimsemiş bireyler olarak yetiştirmek için çalışıyoruz. Kur'an-ı Kerim'i öğrenmek amacıyla gösterdiğiniz bu çabalarınız bizim için çok kıymetli. Kur'an-ı Kerim'i okurken ayetlerin mealini de anlamaya çalışın. Başarılarınızın devamını diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme