Okul Ziyaretleri Sürüyor

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, okul ziyaretleri kapsamında Şehit Bülent Gider Ortaokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürü Gümüş, onlarla gelecek hedefleri üzerine sohbet etti ve onların taleplerini dinledi. Futbol ve voleybol oynayarak Türkiye ikincisi olan okul hentbol takımını tebrik etti. "Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur" atasözünü öğrencilere hatırlattı. Spor yaparak sağlıklı olmanın önemine vurgu yaptı ve sağlıklı vücuda sahip olan insanında sağlıklı düşünebileceğini, üretken ve başarılı olabileceğini belirtti.Okul Ziyaretleri Sürüyor

Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

İl Müdürü Hasan Gümüş, öğretmenler odası buluşması kapsamında öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim öğretim süreçleri, akademik başarının, sosyal sportif ve kültürel faaliyetlerin artırılmasına yönelik çalışmalar üzerine sohbet etti, onların görüş ve önerilerini dinledi. 

İl Müdürü Gümüş yaptığı konuşmada, "Türkiye ikincisi olan hentbol takımımızın yetişmesinde emeği geçen tüm öğretmen ve idarecilere teşekkür ederim. Başarılarınızın devamını dilerim. İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak sosyal, sanatsal, kültürel ve sportif etkinliklere çok önem veriyoruz. Öğrencilerimizin hem okul başarılarını artırmak, hem de geleceğe bedensel, zihinsel ve ruhsal yönden en güzel şekilde hazırlamak için tüm öğrencilerimizin en az bir sosyal etkinlik içinde görev almasını sağlamayı hedefliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme