Okumuş'tan sezon özeti: 'Siyahla beyaz gibiydi'

Kastamonu Özel İdare KHS Antrenörü Mesut Okumuş sezonu değerlendirdi: 'Siyahla beyaz gibiydi.'

Kastamonu Özel İdare KHS Teknik Direktörü Mesut Okumuş, Bölgesel Amatör Lig’de 2022-2023 sezonunu değerlendirdi. İlk devreyi lider tamamladıkları ilk devrenin ardından ikinci devrenin kabus gibi geçtiğini söyleyen Okumuş, gelecek sezon da Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecekleri için mutlu olduklarını belirtti.

“GÜZEL BAŞLADI KÖTÜ NOKTALANDI”

Kastamonu Özel İdare KHS Antrenörü Mesut Okumuş’un açıklamaları şöyle: “Bizim adımıza beyazla siyah gibi bir sezondu. Sezona beklentimizin üstünde başlayıp liderlikle kapattığımız ilk devre oldu. Ligin ikinci yarısı itibariyle kadromuza takviyeler yaptık. Transferlerden pek verim alamadık. Ligin ikinci yarısı bizim için kabus gibiydi. Deprem felaketi nedeniyle verilen arayı hem biz teknik ekip hem de futbolcular iyi yönetemedik. Bizim adımıza güzel başlayan sezon kötü noktalandı.”

“MUTLUYUZ”

Mesut Okumuş, Tosyaspor’la oynadıkları Play-Off maçıyla ilgili şunları söyledi: “Böyle maçlar her zaman zordur. Maçtan önce de maçtan sonra da rakibimize her zaman saygı duyduk. İyi mücadele ettiler. Maçı kazanabilirlerdi. Maalesef tuhaf bir statü gereği ilimizi bir takım temsil edecekti o takım da biz olduk bunun için mutluyuz.”
Okumuş son olarak; “Sezon başından bu yana bizlere desteğini her daim hissettiren sayın Valimiz Avni Çakır’a ve Özel İdare Genel Sekreterimiz, Kulüp Başkanımız Nida Sinsi’ye teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme