Orman Değerlendirmede Bulundu

Orman Bölge Müdürlüğü İşletme Müdürleri ve Şube Müdürleri değerlendirme toplantısı Taşköprü Orman İşletme Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde Taşköprü'de yapıldı.

Toplantıya Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu başkanlığında Bölge Müdür yardımcıları M. Burçin Irmak, Ahmet Er ve Ramazan Kolsuz ile işletme ve Şube Müdürleri katılım sağladı.

Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu açılış konuşmalarında, İşletme Müdürlüklerinin sorumluluk alanlarında yürütülen ormancılık faaliyetlerinin plan ve iş takvimine uygun olarak ilerletilmesi, Şube Müdürlüklerinin birimleriyle ilgili konuların takipçisi olması, kurum kültürüne uygun hareket edilmesi konularına değindi. Bu kapsamda 2024 yılı aylık ve 3 aylık programlarını gerçekleştiren İşletme Müdürlükleri ekiplerine teşekkür edildi.

2024 yılı programlarından dikili damganın istisnasız olarak bir an önce gerçekleştirilmesi konusunda talimat tekrarlanarak verildi. Orman Yangınları konusunda hassasiyet artırılması ve hazırlık çalışmaların tamamlanmış olması ve yer ekiplerinin teyakkuzda beklenilmesi talimatı verildi. Seçim döneminin bitmesi ile birlikte orman köylüsüne çalışma imkanı üretilmesi ile halka hizmet noktasında orman bakım çalışmaları ve orman sevgisi içeren eğitim çalışmalarının en üst düzey katılımla yapılması da talimatlardan biridir.

Özel Haber

Bakmadan Geçme