Orman Depolarına Üst Düzey Ziyaret

Devrekani İşletme Müdürlüğü ile Orman Deposuna ve Azdavay OİM Sabuncular Orman Deposuna, Orman Genel Müdürlüğü'nden üst düzey ziyaret gerçekleştirildi.

Orman Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya ve İşletme ve Pazarlama Daire Başkanı Reşat Benli ve Üretim Şube Müdürü Hüseyin Çinko yeni açılan Devrekani OİM ve Sarı Yonca deposunda incelemelerde bulundu.

Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu ve Bölge Müdür Yardımcısı M. Burçin Irmak, İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Umut Ermiş ve Makina ve İkmal Sube Müdürü İlhan Genç ve Devrekani İşletme Müdürü H. Avni Ertaş hazır bulundu. 

Sonrasında Orman Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya ve İşletme ve Pazarlama Daire Başkanı Reşat Benli ve Üretim Şube Müdürü Hüseyin Çinko yeni açılan Azdavay Sabuncular Orman deposunda incelemelerde bulundu. 

Buradaki ziyarette; Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu ve Bölge Müdür Yardımcısı M. Burçin Irmak, İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Umut Ermiş ve Makina ve İkmal Şube Müdürü İlhan Genç ve Azdavay Orman İşletme Müdürü Hüseyin Söğütdere hazır bulundu.

Bakmadan Geçme