Orman personeline eğitim verdi

Orman Bölge Müdürlüğü'ne katılan işçi personellerin eğitilmesi maksatlıyla tasarlanan eğitimlerin ilki İnebolu, Bozkurt ve Çatalzeytin İşletme Müdürlüklerinde çalışan işçi personellerin katılımıyla yapıldı.

Orman personeline eğitim verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Orman Bölge Müdürlüğü’ne katılan işçi personellerin eğitilmesi maksatlıyla tasarlanan eğitimlerin ilki İnebolu Orman işletme Müdürlüğünün ev sahipliğinde İnebolu, Bozkurt ve Çatalzeytin İşletme Müdürlüklerinde çalışan işçi personellerin katılımıyla yapıldı. 

Eğitim Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu’nun talimatları ve Bölge Müdür Yardımcısı Burçin Irmak başkanlığında Silvikültür Şube Müdürü Ahmet Nezir ve Basın ve İletişim Şube Müdürü Turan Küçük tarafından arazide uygulamalı olarak verildi. İnebolu İşletme Müdürü Azmi Şenel bilgi birikimi ile eğitime katkı sağladı. 

Eğitimlerde İş kanunu ve Toplu Sözleşme ile kazanılan hak ve sorumluluklar, aidiyet duygusu ve kurumsallık ile iş tanımları, yapılan damga, ölçme ve işaretleme işlemleri, gençlik bakımı, tabii ve suni tensil çalışmaları, fidan dikimi, ekimi ve benzeri ormancılık konularında fiili olarak çalışmalar yaptırıldı.

“EĞİTİMLERE DEVAM EDİLECEK”

Orman Bölge Müdürlüğü’nden yapılan bilgilendirmede; “Amacımız aramıza yeni katılan işçi arkadaşlarımıza iş hayatında kullanacakları yetkinlikleri ilk aşamada doğru öğretilme gayesi ile verilmiştir. Hedefimiz olan tüm personelin kalifiye olması ve teknik beceri konusunda azami bilgi birikimine sahip olmasını sağlamaktır. Emin adımlarla tüm çalışanlarımızın mümkün olacak en kalifiye elemanlar olmalarını sağlayana kadar eğitimlere devam edilecektir” denildi.

Bakmadan Geçme