OSB'den Baltacı'ya Ziyaret

Organize Sanayi Bölgesi  (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Dellaloğlu, Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'yı ziyaret etti.

Organize Sanayi Bölgesi  (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Dellaloğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Salim Huzuroğlu, Mehmet Pehlivan ve OSB Müdürü Seçil Dilekci Çakmak ile birlikte Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'ya bir ziyaret gerçekleştirildi.

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Dellaloğlu yaptığı açıklamasında; “Belediye Başkanımıza bölgemizin gelişimi ve şehrimizin kalkınması için iş birliği olanakları hakkında bilgi verdik.  Yerel yönetimle güçlü bir iş birliği ve dayanışma içinde çalışılmalarımızı sürdüreceğiz. Bu ziyaret vesilesiyle, belediye ile birlikte hareket edilerek şehrimizin ekonomik ve sosyal alanlarda daha da ileriye taşınması için çaba göstereceğiz. İki kurum arasındaki bu verimli diyalog, Kastamonu'nun geleceği adına umut ve vaat edici adımların atılmasına da olanak sağlayacaktır. Her iki tarafı da memnuniyetle karşılayan bu ziyaret, iş birliği ve dayanışma ruhunun güçlenmesine de katkı sağlayacaktır. Bizlere en iyi misafirperverlik örneği göstererek karşılayan belediye başkanımıza OSB adına teşekkür ediyor, çalışmalarında da başarılar diliyoruz” dedi.  
OSB Başkan, Yönetimi ve Müdürü’nün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Hasan Baltacı, “Belediye Başkanlığı olarak bize OSB için elimizden geleni yapmaya hazırız. Ziyaretlerinden dolayı da teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme