OSB'nin Yeni Başkanı Turgay Dellaloğlu Oldu

Kastamonu Entegre'nin eski Fabrikalar Direktörü Enüs Koç'un ayrılması ile boşalan Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yeni Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Turgay Dellaloğlu getirildi.

Toplantıya OSB yeni Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Dellaloğlu, OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hakan Aydoğan, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Dereli, M. Salim Huzuroğlu ve Mehmet Pehlivan, Kastamonu Ticaret Borsası Başkanı Serdar İzbeli, önceki dönem Ticaret Borsası Başkanı Sedat İşeri, OSB’ya kayıtlı üyeler de davetliler katıldı.

'Günümüzde, İş Dünyasını Etkileyen Pek Çok Zorlukla Karşı Karşıyayız'

OSB yeni Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Dellaloğlu toplantıda yaptığı konuşmasında, “Bugün geniş katılımlı ilk toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Hepinizi en içten duygularımla selamlıyorum. Bugün bu kahvaltı programında, bölgemizdeki sanayi tesislerinin temsilcileri olarak bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum. Öncelikle, bölgemizdeki sanayi tesisi sahiplerinin bir araya gelmesi, bölgemizin ne kadar güçlü ve dinamik olduğunun bir göstergesidir. Her biriniz, kendi alanınızda öncü ve başarılı işletmeleri temsil ediyorsunuz. Günümüzde, iş dünyasını etkileyen pek çok zorlukla karşı karşıyayız. Pandemi, tedarik zinciri sorunları, enerji maliyetlerindeki artışlar ve değişen dünya ticaret dinamikleri gibi faktörler, işletmelerimizi etkileyen önemli konular arasında yer alıyor ve bunlara bir de kişisel çekişmeler, gruplaşmalar eklensin istemiyorum. Karşılaştığımız her türlü problemle başa çıkmak için birlikte çalışarak ve yaratıcı çözümler üreterek güçlü bir dayanışma içinde olmamız gerekiyor. Bugün bu toplantının öncelikli ve en önemli konusu birlik ve beraberliği sağlayabilmek. Sonuç olarak, toplantının bizim için önemli bir kilometre taşı olmasını umuyorum. Hep birlikte, güçlü bir şekilde ileriye bakarak, daha güçlü, daha rekabetçi ve daha sürdürülebilir bir sanayi sektörü inşa edebiliriz. Bundan sonra hedefimiz ve amacımız daha çok Dayanışma ve İşbirliği içinde olmak olacak. Katılımınız ve katkılarınız için şimdiden tüm herkese teşekkür ediyorum” dedi ve Dellaloğlu, OSB ile ilgili yeni proje çalışmalarımız da devam ediyor ifadelerini kullandı.

Toplantıya katılan bazı üyelerde görüş ve önerilerini ifade etti, yeni yönetime de başarılar diledi. 

Bakmadan Geçme