PFDK Ceza Oldu Yağdı

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) kararları açıklandı.

PFDK Ceza Oldu Yağdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun aldığı kararlara göre; Isparta 32 Spor Kulübü görevlisi Ender Kızıltan’ın, 24.12.2023 tarihinde oynanan Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü-Isparta 32 Spor TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, ihraç öncesi ve ihraç sonrası müsabaka hakemlerine yönelik hakaretleri nedeniyle 4 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 12.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Isparta 32 Spor Kulübü görevlisi Ender Kızıltan’ın, tedbire uymama eylemi nedeniyle FDT’nin 82/b ve 50/1-c maddeleri uyarınca ve FDT’nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 2 Resmi Müsabakada Soyunma Odasına ve Yedek Kulübesine Giriş Yasağı ve 19.500.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi. 

Fethiyespor Kulübünün, 24.12.2023 tarihinde oynanan Fethiyespor–Anagold 24Erzincanspor TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, stadyumda yer alan koltukların numaralandırılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 14.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.

Uşak Spor A.Ş.’nin, 23.12.2023 tarihinde oynanan Sarıyer–Uşak Spor A.Ş. TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, belgelerin haksız kullanımı nedeniyle FDT’nin 47/2. maddesi uyarınca ve FDT’nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 30.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada Uşak Spor A.Ş.’nin, yedek kulübesinde doktor bulundurulmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 28.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Uşak Spor A.Ş. görevlisi Osman Damar’ın, Belgelerin Haksız Kullanımına İştiraki nedeniyle FDT’nin 47/1-c maddesi ve FDT’nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 4 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada uşak spor A.Ş. antrenörü Emre İnan’ın, Belgelerin Haksız Kullanımı nedeniyle FDT’nin 47/1-c maddesi uyarınca ve FDT’nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 6 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Uşak Spor A.Ş. antrenörü Uğur Erdal’ın, Belgelerin Haksız Kullanımı nedeniyle FDT’nin 47/1-c maddesi uyarınca ve FDT’nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 6 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Uşak Spor A.Ş. antrenörü Ertunç Özmusullu’nun, Belgelerin Haksız Kullanımına İştiraki nedeniyle FDT’nin 47/1-c maddesi uyarınca ve FDT’nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 4 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada UŞAK SPOR A.Ş. antrenörü Hüsamettin Küpe’nin, Belgelerin Haksız Kullanımına İştiraki nedeniyle FDT’nin 47/1-c maddesi uyarınca ve FDT’nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 4 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.

Menemen FK’nın, 24.12.2023 tarihinde oynanan Menemen Futbol Kulübü-AMED Sportif Faaliyetler TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, stadyuma usulsüz seyirci alınmasından dolayı 31.200.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, AMED Sportif Faaliyetler Kulübünün, 24.12.2023 tarihinde oynanan Menemen Futbol Kulübü-AMED sportif faaliyetler TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada AMED Sportif Faaliyetler Kulübünün, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı 19.200.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada AMED Sportif Faaliyetler Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 28.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme