Pınarbaşı'nda Sağlık Yatırımları İncelendi

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. ÇAĞDAŞ Derdiyok beraberinde, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan Kepiçoğlu ve Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı Demir ile birlikte Pınarbaşı'nda incelemelerde bulundu.

Ziyarete eşlik eden Pınarbaşı İlçe Devlet hastanesi Başhekimi Dr. Abdullah Oğuz Taşbaş, Pınarbaşı Devlet Hastanesi İdari Mali İşler Müdürü Yasin Kulaksız, Uzm. Aile Hekimi Yusuf Kaya ve Kalite direktörü Gülsemin Cengiz Aydın nezaretinde; İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok hastanede yatarak tedavi gören vatandaşlara da sohbet edip geçmiş olsun dileklerini iletip, ilçede görev yapan tüm sağlık personelleri ile görüştü. 

Pınarbaşı’nda sunulan sağlık hizmetleri konusunda; planlanmış olan diyaliz merkezinin ihalesi yapıldı ve yapım aşamasına gelindi. Ayrıca hastane içinde sağlık hizmetlerinin sunumunda etkinliği artıracak bina içerisindeki tadilat işlemleri yapılmaktadır. Ağız ve diş sağlığı kapsamında gerekli planlamalar yapılmış olup, cihaz ve malzeme takviyesiyle, ağız ve diş sağlığı hizmetlerinde de kalite ve etkinliği artırmak için gerekli çalışmalar başlatılması ile diğer sağlık hizmet sunumu konularında da istişarelerde, inceleme ve değerlendirmelerde bulundu. 
 

Bakmadan Geçme