• Haberler
  • Genel
  • Şehit Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in Yürek Burkan Hikayesi

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in Yürek Burkan Hikayesi

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in şehadet haberi Kahramanmaraş'taki ailesine ulaştırıldı.

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in Yürek Burkan Hikayesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş Merkez Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Şerefoğlu Mahallesi'nde yaşayan Ali-Ümmihani Özdemir çiftine, Dulkadiroğlu kaymakamı Fatih Çelikkaya ve diğer yetkililer tarafından verilen acı haber, ailenin yaşadığı çadırda derin bir üzüntüye neden oldu.

Özdemir çifti, tek oğulları olan Müslüm'ün şehadet haberiyle gözyaşlarına boğulurken, ailenin yaşadığı çadıra Türk bayrakları asıldı.

Ailesine Ev Almak İstiyordu

Ailenin komşularından Nazire Keskin, şehit Müslüm Özdemir'in hayalini paylaşarak, "Çocuğun hayali 'Evlenmeden önce size bir ev alacağım' demiş. Bekardı, askere gitti, çok terbiyeli bir çocuktu, asil bir çocuktu. Evleri 2 katlıydı, amcaları üst katta oturuyordu, alt katta da bunlar oturuyordu. Depremde de ev gitti. Çadırda yaşıyorlardı." diye konuştu.

Kastamonu'da Görev Yapan Kız Kardeşine Haber Verildi

Piyade sözleşmeli Er Şehit Müslüm Özdemir’in Kastamonu’da özel bir rehabilitasyon merkezinde öğretmelik yapan kız kardeşi Sevda Özdemir, şehadet haberini Kastamonu'da öğrendi. Haberi alan Özdemir, Kahramanmaraş’a gitti. 

Öte yandan depremde evleri yıkılan Özdemir ailesinin çadırda yaşadığı öğrenildi.

Bakmadan Geçme