Projelerini Hasan Gümüş'e Tanıttılar

Orhan Şaik Gökyay Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü, öğretmen ve öğrencileri 'Land Art At School' isimli e-Twinning Projesini İl Müdürü Gümüş'e tanıttı.

Orhan Şaik Gökyay Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Hadi Yılmaz, Görsel Sanatlar Öğretmeni Nilay Özdinç, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Bilal Kayganacıoğlu, 9’uncu sınıf resim bölümü öğrencisi Astaria Kurt ile 10’uncu sınıf resim bölümü öğrencisi Nisanur Coduroğlu yaptıkları projelerini tanıtmak için İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş’ü makamında ziyaret etti.  

Orhan Şaik Gökyay Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü, öğretmen ve öğrencileri "Land Art At School" isimli e-Twinning Projesini İl Müdürü Gümüş’e tanıttı. "Arazi Sanatını Okuluma Taşıyorum" şeklinde anlamlandırılabilecek projenin yurt içi ve yurt dışından 4 ortağı bulunuyor.  Projenin amacı, dijital dünyanın kirliliğinin içine girmiş çocukları doğaya döndürmek, sanatla farklı bir açıdan tanıştırmak, eğlenmek, öğrenmek, farklı kültürlerle kaynaşmak, ortak iş yapabilme kabiliyetini geliştirmek.

Okulun öğrencileri doğal malzemelerle, proje kapsamında tasarladıkları eseri İl Milli Eğitim Müdürü Gümüş’e hediye ettiler. İl Müdürü Hasan Gümüş, proje hazırlayan öğretmen, öğrenci ve idarecilere emeklerinden dolayı teşekkür etti.  Bu tür projeleri her zaman destekleyeceklerini ifade etti. 

Bakmadan Geçme