• Haberler
  • Eğitim
  • Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Ödülleri Verildi

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Ödülleri Verildi

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi kapsamında Ali Fuat Darende İlkokulu'nda Yeşilay kulübü öğrencileri, öğretmenleri ve rehber öğretmenler eşliğinde Yeşilay Haftası kutlama programı düzenlendi.

Programa İlkdem Spor Kulübü’nün üyeleri ile Kastamonu Üniversitesi Genç Yeşilay Kulübü üyeleri de gösterileriyle destek verdi. 

“Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi” kapsamında, Yeşilay Cemiyeti Şubesi ile Müdürlüğümüz iş birliğinde ilimiz genelinde edebi (şiir, kompozisyon, hikaye, anı, makale ) ve görsel (resim, afiş, broşür ve kısa film) kategoride olmak üzere yarışmalar düzenlendi.

“Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yarışmasında görsel ve edebi kategoride dereceye giren öğrencilere ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş tarafından verildi. Ödül töreni İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Şeker, Şube Müdürü Halil İbrahim Kara, okul yöneticileri, öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Eserlerin yer aldığı sergi açılışıyla başlayan ödül töreninin açılış konuşmasında İl Müdürü Hasan Gümüş, bağımlılıkla mücadelenin önemine vurgu yaparak, gençlere, ailelere, öğretmenlere ve kamuoyuna düşen görev ve sorumluluklara değindi. Okullarda yapılan sanatsal çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Gümüş, sanatsal, sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlerin, nesillerimizin daha sağlıklı ve mutlu bireyler olarak yetişmesine dolayısıyla toplumun ve geleceğin daha iyi şekillenmesine katkı sağlayacağını dile getirdi. 

Bakmadan Geçme