Sanat dolu akşam

Halk Eğitimi Merkezi'nce kurulan Türk Müziği Korosu 'Hayat Boyu Öğrenme Haftası' etkinlikleri kapsamında önceki akşam yoğun katılımlı bir konser verdi.

Sanat dolu akşam
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bireysel ve toplumsal gelişimle istihdamı ön plana alarak örgün eğitim dışında kalan öğrenme etkinliklerine katılım kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla haziran ayının ilk haftası kutlanan “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” etkinlikleri devam ediyor.

Bu kapsamda Kastamonu Halk Eğitimi Merkezi’nce kurulan Türk Müziği Korosu, orkestra şefi Mihrican Uçan eşliğinde Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu’nda sahneye çıktı. Türk Sanat Müziği eserlerinden oluşan çeşitli parçaları koro ve solo şeklinde seslendiren 35 kişilik ekibe katılımcılar da zaman zaman eşlik edip alkış tuttu. Konser müzikseverlerden tam not aldı.

“KONSERDEN HERKES MUTLU AYRILDI”

Orkestra şefi Mihrican Uçan, konseri yoğun bir katılımla gerçekleştirdikleri için çok mutlu olduklarını belirterek; “Hemen hemen bir sene önce kurulan koromuzla senelere yayılacak süreklilik kazanmak istiyoruz, bunun için de çalışmalar yapıyoruz. Bugün de güzel bir katılım vardı ve ekibimle birlikte çok mutlu olduk. Dinleyiciler de zaman zaman bizlere eşlik ederek coşkumuzu yukarı çıkardı. Konserden herkes mutlu ayrıldı” dedi.

Bakmadan Geçme