Şehit Aileleri Ve Gazilerden Ortak Tepki

Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği İl Başkanı Dursun Kan ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Hüseyin Mahmutoğlu, Türk Bayrağına yönelik saldırı nedeniyle ortak basın açıklamasında bulundular.

Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği İl Başkanı Dursun Kan ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Hüseyin Mahmutoğlu, Türk Bayrağına yönelik saldırı nedeniyle ortak basın açıklamasında bulundular.

Yapılan ortak açıklamasında, “Nusaybin-Kamışlı sınır hattında, insanlık değerlerinden nasibini almamış terör örgütü YPG/PKK yandaşları tarafından şanlı bayrağımıza yönelik gerçekleştirilen alçakça saldırıyı, nefretle ve şiddetle lanetliyoruz. Bayrak; bir bez parçası değil, bir milletin gökyüzüne yazılmış hürriyet fermanıdır. O ay yıldız ki; rengini aziz şehitlerimizin mübarek kanından, gücünü ise bin yıllık şanlı tarihimizden almıştır. Şehitlerimizin örtüsü, gazilerimizin gururu, yetimlerimizin sığınağı olan al bayrağımıza uzanan her el, aslında Türk milletinin namusuna el uzatmıştır. Bilinmelidir ki; o kirli eller kırılacak, o zehirli diller koparılacaktır! Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin sabrını zorlamayın! Bizler, bu vatanın bir karış toprağı için canını feda eden yiğitlerin emanetçileriyiz. Evladını toprağa verip "Vatan sağ olsun" diyen şehit analarının, bacağını-kolunu bu bayrak uğruna feda eden kahraman gazilerimizin sabrı, dağları devirecek güçtedir. Sınırımızın ötesinde havlayan bu çapulcu sürüsü ve onların arkasındaki kirli odaklar şunu asla unutmasın; Şanlı Bayrağımıza uzanan o el kırılacak, köpek gibi havlayan o dil kesilecektir. İstiklalimizin nişanesi, istikbalimizin teminatıdır! Göklerde süzülen al bayrağımız, bizim onurumuz, namusumuz ve yegane varlık sebebimizdir. Birliğimize, dirliğimize ve kutsal değerlerimize saldırarak bizi yıldıracağını sananlar, tarihin çöplüğündeki yerlerini almaya mahkumdur. Türk Devleti’nin kudreti, bu hadsizliğin hesabını er ya da geç soracaktır. Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şubesi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şube Başkanlığı olarak haykırıyoruz; Bayrak inmez, ezan dinmez, vatan bölünmez! Al bayrağın gölgesinde yaşamayı hak etmeyenlerin, o bayrağın heybeti altında ezilmesi yakındır. Rabbim kahraman ordumuzu muzaffer, şanlı bayrağımızı ebediyen göklerde daim eylesin” ifadelerine yer verildi.
 

Bakmadan Geçme