• Haberler
  • Eğitim
  • Şehit Şerife Bacı Ortaokulu'ndan eTwinning School Ödülü

Şehit Şerife Bacı Ortaokulu'ndan eTwinning School Ödülü

Şehit Şerife Bacı Ortaokulu 2023-2024 eTwinning School (eTwinning Okulu) etiketi kazandı.

Şehit Şerife Bacı Ortaokulu’nda Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş Avrupa Okul Eğitimi Platformu’nda (ESEP) yürüttüğü başarılı çalışmalar ile Brüksel'de bulunan merkezi destek servisi tarafından 2023-2024 "eTwinning Okulu Etiketi" ödülüne layık görüldü.

eTwinning Okulları

eTwinning okulları; kendi topluluklarında öncü ve itici güçler olarak, okullarının gelişimi için daha fazla fırsat arayan Avrupa düzeyinde tanınan liderlerdir. Ortak liderlik taahhüdünde bulunmuş okullardır. İşbirliğine, paylaşmaya ve ekip çalışmasına güçlü bir bağlılık sergilerler. eTwinning okullarındaki öğrenciler, değişimin temsilcileridir. eTwinning Okulları, diğer okullar için model teşkil ederler. eTwinning Okulları, kapsayıcı ve yenilikçi öğrenme kurumlarıdır.

Okul Müdürü Halit Özden, bu zorlu süreçte okulda eTwinning projelerini başarılı bir şekilde yürütüp eTwinning okulu kriterlerini yerine getirerek bu değerli ödülü okula kazandıran eTwinning ekibine ve proje çalışmalarındaki üstün başarıları ile sevgili öğrencilere, desteklerini esirgemeyen değerli velilere teşekkür etti.

Bakmadan Geçme