Şehitler Dualarla Anıldı
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehitlik ziyareti gerçekleştirildi.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehitlik ziyareti gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen programda Kur’an-ı Kerim tilaveti okunurken, hatim duası yapıldı. Ardından şehitlerin kabirleri ziyaret edilerek dualar edildi.
Anma programına il protokolü, şehit ve gazi yakınları, gaziler ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Katılımcılar, şehit mezarlarına karanfil bırakarak şehitleri rahmet ve minnetle andı.
Düzenlenen programda, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehitlerin aziz hatırası bir kez daha yad edilirken, birlik ve beraberlik mesajları verildi.