SGK Müdürü Emin Şahin görevine başladı

Muş Merkez Müdürü Emin Şahin, Kastamonu Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'ne atandı. Görevi Duran Cesur'dan devralan Emin Şahin yeni görevine başladı.

SGK Müdürü Emin Şahin görevine başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muş Merkez Müdürü Emin Şahin, Kastamonu Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’ne atandı. Görevi Duran Cesur’dan devralan Emin Şahin yeni görevine başladı.

EMİN ŞAHİN KİMDİR?

Emin ŞAHİN, 1967 yılında Bayburt’ta doğdu. İlköğretim, ortaöğretim ve liseyi Eskişehir’de okudu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü’nden “Biyolog” olarak mezun oldu ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde Yüksek Lisansını tamamlayarak, botanik dalında “Bilim Uzmanı” unvanı aldı. Kısa bir süre öğretmen olarak görev yaptıktan sonra 1991 yılında SSK hastanelerinde “Laboratuvar Sorumlusu” olarak görev yaptı.

Görevlendirme ile Türkiye Büyük Millet Meclisi Sağlık ve Sosyal İşler Komisyon Başkanlığında; Eskişehir Milletvekilinin Özel Kalem Müdürlüğü ve Danışmanlığı görevini yaptı. 2005 yılında Sosyal Güvenlik Reformu ile SSK hastaneleri kapatıldıktan sonra, fatura ve reçete inceleme ve ödemelerinin yapılması için kurulan 13 SGK Sağlık işleri İl Müdürlüğü içinde pilot bölge olarak “Eskişehir İl Müdürlüğü” nün kuruculuğunu ve idareciliğini yaptı.

Adana Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nde 2 yıl İl Müdür Yardımcılığı görevi, Bozüyük Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü’nde 10 yıl Merkez Müdürlüğü sonrasında Rotasyon ve Resen atama ile Muş Merkez Müdürlüğü görevini yaptı. 2023 Nisan ayı itibari ile Kastamonu Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nde İl Müdürü olarak göreve başlayan Emin Şahin evli ve 3 çocuk babasıdır.

Bakmadan Geçme