Sinop'tan, Rektör Topal'a Ziyaret

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Prof. Dr. Şakir Taşdemir ve Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan'ı makamında ağırladı.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kasım Yenigün ve Prof. Dr. Ömer Küçük’ün de hazır bulunduğu görüşmede üniversite-sanayi işbirliği, bölgesel kalkınma ve akademik işbirliği gibi konular ele alındı.

Üniversitenin güncel çalışmaları ve gelecek çalışmaları hakkında bilgi veren Rektör Topal, Prof. Dr. Taşdemir’e ve Sinop Valisi Dr. Özarslan’a teşekkür ederek, kurumlar arasında gerçekleştirilebilecek ortak projelerin, araştırmaların ve diğer akademik faaliyetlerin büyük önem taşıdığına ve yapılacak iş birliklerinin bölge ekonomisine önemli katkı sağlayacağına vurgu yaptı.

Rektör Prof. Dr. Taşdemir ve Sinop Valisi Dr. Özarslan ise, gösterilen ilgi ve misafirperverlik için Rektörümüze teşekkürlerini ileterek, her iki üniversitenin ve şehrin iş birliğinin ve ortak çabalarının, bilgi ve tecrübelerin paylaşılması yoluyla geniş bir perspektife ulaşmasının önemine dikkat çekti. Ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ve günün anısına fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme