• Haberler
  • Spor
  • Son 4 Hafta: Kastamonuspor-Amedspor Finaline Doğru!

Son 4 Hafta: Kastamonuspor-Amedspor Finaline Doğru!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta normal sezonda artık son 4 haftaya girildi. Amed Sportif Faaliyetler ve GMG Kastamonuspor şampiyonluk yarışı içinde. Şampiyonluk düğümü ise yarın büyük oranda çözülecek!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta normal sezonda artık son 4 haftaya girildi. Amed Sportif Faaliyetler ve GMG Kastamonuspor şampiyonluk yarışı içinde. Şampiyonluk düğümü ise yarın büyük oranda çözülecek!

Ligde 34 hafta geride kalırken Amed Sportif Faaliyetler 74 puanla ilk sırada, GMG Kastamonuspor ise 71 puanla ikinci sırada yer alıyor. GMG Kastamonuspor ile Amed Sportif Faaliyetler, ligin 35. haftasında yarın Kastamonu Gazi Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Kritik müsabaka saat 15.00’te başlayacak ve Türkiye Futbol Federasyonu YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

GMG Kastamonuspor’un sezonun kalan bölümündeki fikstürü şu şekilde: Amed Sportif Faaliyetler, Karaman FK, Isparta 32, Arnavutköy Belediyespor.

Amed Sportif Faaliyetler’in sezonun kalan bölümündeki fikstürü ise şöyle: GMG Kastamonuspor, Iğdır FK, Somaspor, Menemen Belediyespor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme