Sonsuza Dek Unutmayacağız!

ATA'mız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü büyük bir özlem, rahmet minnetle anıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk kadar milletine ve vatanına düşkün bir başka lider daha yoktur. Ve Atatürk bütün varlığını, en çok değer verdiği Türk milletine bağışlamıştır. Bizler Türk milleti olarak, dünyada tüm milletlerin imrendiği bir lidere sahip olduk ve onun mutluluğunu sonuna kadar yaşamaktayız. Bize liderliğiyle, fikirleriyle, vizyonuyla örnek ATA’mızı aramızdan ayrılışının 85’inci yıldönümünde büyük bir özlemle anacağız. 

Atatürk sayesinde, sahip olduğumuz cumhuriyet içerisinde özgürce yaşamakta ve düşüncelerimizi ifade edebilmekteyiz. Ayrıca Atatürk sayesinde hiçbir devlete bağlı olmadan ve hiçbir devletin esaretinde olmadan yaşamanın ve çalışabilmenin gururunu yaşamaktayız. Bu eşsizlik içeren özgürlük duygusunu bizlere tattırmış olan yüce Atamıza en büyük şükran saygılarımızı ifade etmek ve onu gururlandırmak için, onun ülkemize kazandırmış olduğu devrim ve ilkelere sahip çıkmak en büyük görevimizdir.
Türk milletine bu büyük şeref duygusunu tattırmış olan Atatürk ve silah arkadaşları için bir ömür boyu elimizden gelen, tüm hizmeti gerçekleştirmeye inanmış bir millet olarak, Atamızın bize bıraktığı bu cennet vatanı tüm gücümüzle müdafaa etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle ATA’mız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü büyük bir özlem, rahmet minnetle anıyoruz.

Bakmadan Geçme