Süleyman Yazkan, Elele Kadın Kooperatifi Genel Kurulu'na Katıldı
Belediye Başkanı Süleyman Yazkan, Elele Kadın Kooperatifi Genel Kurulu'na katılarak toplantıda yapılan çalışmaları yerinde değerlendirdi.
Belediye Başkanı Süleyman Yazkan, Elele Kadın Kooperatifi Genel Kurulu’na katılarak toplantıda yapılan çalışmaları yerinde değerlendirdi.
Genel kurulda kooperatifin bugüne kadar yürüttüğü faaliyetler ele alınırken, gelecek dönem hedefleri ve planlanan projeler hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda özellikle kadın girişimciliğinin desteklenmesi, yerel üretimin güçlendirilmesi ve kadınların ekonomik hayattaki rolünün artırılmasının önemi vurgulandı.
Başkan Yazkan, kadın emeğinin ve üretimin yerel kalkınmadaki yerine dikkat çekerek, bu tür kooperatiflerin toplumsal ve ekonomik gelişime önemli katkı sunduğunu ifade etti.
Toplantı sonunda Elele Kadın Kooperatifi yönetimine ve üyelerine çalışmalarında başarılar dilendi.