TamSaha 223'üncü kez merhaba dedi

TamSaha 223'üncü sayısıyla okurlarının karşısına çıktı.

Süper Lig'in 2022-23 sezonunda bitime iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ın zafere giden yolculuğunu adım adım takip ettik. Şampiyonluğun hikayesi ve 14 maçlık rekor serisi... Okan Buruk, iki farklı takımda şampiyonluk yaşayan teknik adamlar kervanına katıldı.

EURO 2024 ELEMELERİ: “BU SEFER KAYIPSIZ OLSUN”

Milli Takım, EURO 2024 elemlerinde 16 Haziran'da Riga'da Letonya, 19 Haziran'da ise Samsun'da Galler'le karşı karşıya gelecek. Grubun son durumu, Letonya ve Galler Milli Takımlarının dosyaları bu sayıda…

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ: İSTANBUL İÇİN FİNAL VAKTİ

Şampiyonlar Ligi'nde futbolseverlerin merakla beklediği final geldi çattı. İstanbul'da oynanacak olan dev maçta Inter ile Manchester City, Avrupa'nın en büyüğü olabilmek için kozlarını paylaşacak. İki ekibin bu noktaya gelene kadar nasıl bir yoldan geçtiklerini kısaca TamSaha 223’te yer aldı.

Ayrıca, "UEFA Avrupa Ligi: Sevilla'nın kupası",  "UEFA Konferans Ligi: Finalin adı Fiorentina - West Ham",  "Paolo Maldini: Milan'ın yaşayan en büyük sembolü", "Heidenheim: 50 bin kişilik kasaba takımı", "Rakow Czestochowa: Avrupa'da sezonun mucize takımı", "Györgi Sarosi: Macar futbolunu dünyaya tanıtan doktor", "Ergun Öztuna: Bir Puşkaş Ergun vardı", "Gary O'Neil: Bournemouth'u ligde tutan adam", "AEK: 45 yıl sonra gelen çifte kupa şampiyonluğu", "İsmail Gökçek: Yabancı hakem" dosyaları ile TamSaha'nın 223’üncü sayısında da futbol kültürünün değişik konularıyla farklı bir içerik yer alıyor.

Bakmadan Geçme