Tapu Ve Kadastro'dan KÜ'ye Ziyaret
Tapu ve Kadastro 19'uncu Bölge Müdürü Fatih Demir, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal'ı makamında ziyaret etti.
Tapu ve Kadastro 19’uncu Bölge Müdürü Fatih Demir, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen nezaket ziyaretinde, kurumlar arası iş birliği imkanları değerlendirildi.
Görüşmede Bölge Müdürü Fatih Demir, Tapu ve Kadastro 19’uncu Bölge Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalar, bölgedeki faaliyetleri ve dijital dönüşüm sürecine ilişkin bilgiler aktardı. Ayrıca kurum ile üniversite arasında coğrafi bilgi sistemleri başta olmak üzere çeşitli alanlarda yapılabilecek ortak çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversitenin sahip olduğu akademik birikim ve teknik imkanlarla Tapu ve Kadastro 19. Bölge Müdürlüğü ile yürütülebilecek projelere destek vermeye açık olduklarını belirtti.
Bölge Müdürü Fatih Demir ise ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı Rektör Topal’a teşekkür ederek kurumlar arası iş birliğini önemsediklerini vurguladı. Ziyaret, karşılıklı iyi temennilerin sunulmasıyla sona erdi.