Taşköprü'de Uçurtmalar Gökyüzünü Renklendirecek

36. Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali kapsamında düzenlenecek Uçurtma Şenliği'nde çocuklar ve aileleri keyif dolu bir gün yaşayacak. Etkinlikte ücretsiz uçurtma dağıtımı yapılırken, alana ulaşım için de ücretsiz servis hizmeti sunulacak.

Taşköprü Belediyesi, 36. Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali kapsamında çocuklara ve ailelere yönelik renkli bir etkinliğe daha imza atmaya hazırlanıyor. Festival programında yer alan Uçurtma Şenliği, 6 Ağustos Perşembe günü Pompeiopolis Antik Kenti'nde gerçekleştirilecek.

Saat 15.00'te başlayacak etkinlikte Taşköprü Belediyesi tarafından çocuklara ücretsiz uçurtmalar dağıtılacak. Gökyüzünün rengârenk uçurtmalarla süsleneceği şenlikte aileler de çocuklarıyla birlikte festival coşkusunu doyasıya yaşayacak. Etkinliğe katılmak isteyen vatandaşlar için ulaşım desteği de sağlanacak. Belediye, saat 14.30'dan itibaren Cumhuriyet Meydanı'ndan ücretsiz servis araçları kaldıracak. Böylece vatandaşların etkinlik alanına rahat ve güvenli şekilde ulaşması hedefleniyor.

Taşköprü Belediyesi, tüm çocukları ve ailelerini Uçurtma Şenliği'ne davet ederek festival heyecanını birlikte yaşamaya çağırdı. Tarihi Pompeiopolis Antik Kenti'nde düzenlenecek etkinliğin, festivalin en renkli anlarından biri olması bekleniyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme

WhatsApp İhbar Hattı
05531914755
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
WhatsApp İhbar Hattı
05531914755
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!