Taşköprü Sarımsak Festivali İptal Edildi

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde 15-18 Ağustos tarihlerinde 35'incisinin düzenlenmesi planlanan Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali, tasarruf tedbirleri nedeniyle iptal edildi.

Her yıl Taşköprü Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl 35.’sinin yapımı planlanan “Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali & Pompeiopolis Antik Kenti Tanıtım Etkinlikleri”, Taşköprü Belediye Meclisi’nin Haziran ayı toplantısında ülke genelinde uygulanan tasarruf tedbirleri nedeniyle iptal edildi.

Konuyla ilgili konuşan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, “Bu yıl düzenleyeceğimiz 35’inci Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali’ni tasarruf tedbirleri nedeniyle iptal etme kararı aldık. Önceliğimiz ilçemizdeki hizmetlerimiz ile daha güzel bir Taşköprü için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. İlerleyen senelerde Taşköprü’ye ve sarımsağımıza yakışan bir festival yapacağımızdan hiçbir hemşerimizin şüphesi olmasın” ifadelerine yer verdi.

Haziran ayı meclisinde görüşülen festivalin iptali oy birliği ile kabul edildi. Taşköprü Sarımsak Festivali İptal Edildi

Yorumlar 1
Ömer 06 Haziran 2024 19:11

Koskoca Taşköprü devlet yardımı olmadan bir festival yapamıyormu. İlla pahalı sanatçılar getirmek zorunda değil. Halkı kaynaştıracak etkinlikler ile de festival yapılır.

Bakmadan Geçme