Tek Yürek Saygılarını Sundular

Milli Eğitim Bakanlığı'nın kararı doğrultusunda Pençe-Kilit Harekât bölgesinde şehit olan askerlerimizi anmak amacıyla tüm ülkemizle beraber Kastamonu'daki tüm okullarda bayrak töreni öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Tek Yürek Saygılarını Sundular
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aziz şehitlerimiz için ülke sathındaki tüm okullarda olduğu gibi ilimizde de düzenlenen saygı duruşu ve bayrak törenine İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Şube Müdürü Halil İbrahim Kara ile birlikte, Ali Fuat Darende İlkokulu’nda katıldı.

‘Çalışkanlık, Yarınlarınıza Işık Tutacaktır’

Törenin ardından l Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş okul ziyaretlerine Ali Fuat Darende İlkokulu ile devam etti. Şube Müdürü Halil İbrahim Kara'nın da eşlik ettiği ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Gümüş, sınıflarda öğrencilerle buluşarak sohbet edip onların taleplerini dinledi, onlara tavsiyelerde bulundu. Gümüş; “Eğitiminizde göstereceğiniz azim, kararlılık ve çalışkanlık, yarınlarınıza ışık tutacaktır. Her birinizin yeteneklerini keşfedip ona göre çalışmanız yarınlarınızda en büyük zenginliğiniz olacaktır” ifadelerini kullandı. 

Eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde inceleyen İl Müdürü Gümüş, öğrencilere başarı dileklerinde bulundu. 

Sonrasında İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş “Öğretmenler Odası Buluşmaları” kapsamında öğretmenlerle bir araya geldi. İl Müdürü Gümüş, öğretmenlerle eğitim öğretim üzerine fikir alışverişinde bulundu. Gümüş; “Değerli öğretmenlerimiz, öğrencilerimizi bir ebeveyn şefkati ile kucaklayıp toplumsal değerler ve bilgilerle donattığınız için örnek kişilik ve ilginizden dolayı sizlere teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme