TEMA Vakfı'ndan Rektör Topal'a ziyaret

Rektörlükte gerçekleşen ziyarette vakfın çalışmaları ve gelecekte yapılacak iş birlikleri konularında karşılıklı bilgi paylaşımı ve görüş alışverişinde bulunuldu.

TEMA Vakfı'ndan Rektör Topal'a ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TEMA Vakfı Karadeniz Bölge Koordinatörü Duygu Salkım, TEMA Vakfı İl Temsilcisi ve Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Seray Özden Keleş ile Kastamonu Üniversitesi Genç TEMA Topluluğu Başkanı Fatih Ardıç’tan oluşan heyet, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük’te hazır bulundu. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette vakfın çalışmaları ve gelecekte yapılacak iş birlikleri konularında karşılıklı bilgi paylaşımı ve görüş alışverişinde bulunuldu. Rektör Topal, TEMA Vakfı Karadeniz Bölge Koordinatörü Salkım ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
TEMA Vakfı Karadeniz Bölge Koordinatörü Salkım başkanlığındaki heyet ise ilgi ve misafirperverliklerinden ötürü Rektör Topal’a teşekkür etti. Ziyaret, günün anısına fotoğraf çekiminin ardından son buldu.
 

Bakmadan Geçme