• Haberler
  • Asayiş
  • Ters Şeritten Giden Sürücü Trafiği Tehlikeye Soktu: Ceza Kesildi

Ters Şeritten Giden Sürücü Trafiği Tehlikeye Soktu: Ceza Kesildi

Kastamonu Batı Çevreyolu'nda çekilen bir video sonrası ters şeritten gittiği tespit edilen bir araç sürücüsüne emniyet güçlerince idari para cezası uygulanırken, sürücü hakkında adli işlem başlatıldı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ters Şeritten Giden Sürücü Trafiği Tehlikeye Soktu: Ceza Kesildi

Kastamonu Batı Çevreyolu’nda çekilen bir video sonrası ters şeritten gittiği tespit edilen bir araç sürücüsüne emniyet güçlerince idari para cezası uygulanırken, sürücü hakkında adli işlem başlatıldı.

Kastamonu Batı Çevreyolu’nda ters şeritten giden bir araç sürücüsünün başka bir sürücü tarafından görüntülendiği video sosyal medyada tepkilere neden oldu. Trafik güvenliğini tehlikeye sokan görüntüler sonrası İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu araç sürücüsü kısa sürede tespit edildi. 

Sürücüye, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun 46/2-h maddesi gereğince idari para cezası uygulanırken, ayrıca Türk Ceza Kanunu’nun 179. maddesi kapsamında “trafiğin güvenliğini tehlikeye sokma” suçundan adli işlem başlatıldı.

Bakmadan Geçme