Trendyol'un TEKNOFEST'teki uzay sergisine yoğun ilgi

Trendyol, TEKNOFEST'te yüzbinlerce kişiyi sanat ve teknoloji ile buluşturdu.

Trendyol, 27 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen TEKNOFEST’in destekçileri arasında yer aldı. E-ticaret platformunun resmi sponsorluğunda ziyaretçilerle buluşan Refik Anadol’un ‘Makine Hatıraları: Uzay’ sergisini 250 bini aşkın kişi ziyaret ederken, e-ticaret platformunun etkinlik alanındaki renkli aktiviteler ile her gün 50 bini aşkın kişi keyifli zaman geçirdi.

Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı yürütücülüğünde gerçekleşen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’e katıldı.

250 BİNİ AŞKIN ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI

Türkiye’nin çağdaş sanat alanındaki öncülerinden Refik Anadol’un 2021 yılında hayata geçirdiği, uzayla ilgili büyük veri kümelerine ışık tutarak yeni bir kavramsal çerçeve sunan ‘Makine Hatıraları: Uzay’ sergisi de TEKNOFEST kapsamında Trendyol’un resmi sponsorluğunda ziyaretçileriyle buluştu. 5 gün süren festival boyunca Refik Anadol, ‘Makine Hatıraları: Uzay’ sergisi 250 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladı.

AKTİVİTE ALANLARIYLA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Aktivite alanı ile dikkat çeken Trendyol, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. TEKNOFEST’te gençleri ve çocukları teknoloji ve bilimle buluşturmayı hedefleyen e-ticaret platformu, robotik kodlama atölyeleri ile 10 yaş üstü öğrencilere eğlenceli bir deneyim yaşama fırsatı sundu. Ziyaretçiler aynı zamanda VR gözlüklerle Trendyol Sanat’ta sanatseverlerle buluşan bağımsız sanatçıları yakından tanıdıkları ve eserlerini inceleyebildikleri metaverse evrenini de deneyimlediler. TEKNOFEST süresince e-ticaret platformunun standı her gün on binlerce ziyaretçi ağırladı.

Bakmadan Geçme