TÜBİTAK 2237/A Projesi Tamamlandı

Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Nesrin İçli'nin Yürütücülüğünü Yaptığı TÜBİTAK 2237/A 'Bilimsel Çalışmalarda Analitik Metot Seçimi, Validasyonu/Verifikasyonu ve Ölçüm Belirsizliği Eğitimi' Projesi tamamlandı.

TÜBİTAK 2237/A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri programı kapsamında “Bilimsel Çalışmalarda Analitik Metot Seçimi, Validasyonu/Verifikasyonu ve Ölçüm Belirsizliği Eğitimi”, proje yürütücüsü Doç. Dr. Nesrin İçli yürütücülüğünde gerçekleştirildi. Projeye Ankara Üniversitesi, Ortadoğu Teknik Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Sinop Üniversitesi, Kapadokya Üniversitesi ve Kastamonu Üniversitesi’nden toplam 20 lisansüstü öğrenci ve araştırma görevlisi katılım gösterdi. Projenin düzenleme kurulunda Prof. Dr. Pınar Esra Erden, Prof. Dr. Sedat Keleş, Prof. Dr. Meryem Seferinoğlu, Doç. Dr. Nesrin İçli, Doç. Dr. Emrah Dural yer aldı.

Projenin eğitmenleri olarak Prof. Dr. Pınar Esra Erden, Doç. Dr. Nesrin İçli, Doç. Dr. Oytun Emre Sakıcı, Öğr. Gör. Dr. F. Işıl Kesbiç ile Ankara Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü’nden Özkan Öpöz ve Tuğrul Kaymak katkılarını sundu.

Bakmadan Geçme