Turizm Kongresi'ni İstişare Ettiler

Ramada Resort Kastamonu Genel Müdürü Ersin Çelikkanat ile Eğitim ve İnsan Kaynakları Yönetim Uzmanı Ebru Önal, Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alptekin Sökmen'i makamında ziyaret ettiler.

Görüşmede Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kutay Oktay ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Alev Sökmen de yer aldı. Görüşmeye daha sonra Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Canan Tanrısever de katıldı. 

Turizm Fakültesi Dekanlığı’ndan ziyaretle ilgili yapılan bilgilendirmede; “Kastamonu Turizmi ve Kastamonu Otel İşletmeciliği üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirildi. Kendilerine ayrıca Eylül ayında yapılacak olan Turizm Kongresi hakkında da bilgi verildi. Ramada Resort Kastamonu olarak bu organizasyona ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade ederek bizleri mutlu ettiler. Bayram sonrası kendilerini ziyaret ederek hem bu organizasyon, hem de başka işbirliği imkânları üzerinde daha ayrıntılı çalışma imkânımız olacak. Sayın Çelikanat’ın şahsında Ramada Ailesine Kastamonu’ya ve Fakültemize tekrar hoş geldiniz diyor, içten teşekkürlerimizi sunuyoruz” denildi. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme