Türk Kızılay'dan Rektör Topal'a Ziyaret
Türk Kızılay Şube Başkanı Sabit Tavil ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal'ı makamında ziyaret etti.
Türk Kızılay Şube Başkanı Sabit Tavil ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Türk Kızılay’ın üniversiteye sağladığı destekler ve iki kurum arasındaki iş birliği ele alındı. Öğrencilere ve ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmaların yanı sıra yardımlaşma ve dayanışma kültürünün yaygınlaştırılmasının önemi üzerinde duruldu.
Rektör Topal, Türk Kızılay’ın üniversiteye sağladığı desteklerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Şube Başkanı Sabit Tavil ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Kızılay Haftası’nı kutlayan Rektör Topal, Türk Kızılay’ın insani yardım ve gönüllülük faaliyetlerinin toplum açısından taşıdığı öneme değinerek çalışmalarında başarılar diledi.
Türk Kızılay Kastamonu Şube Başkanı Sabit Tavil de nazik kabulleri ve Türk Kızılay’ın çalışmalarına verdiği desteklerden dolayı Rektör Topal’a teşekkür etti. İki kurum arasındaki iş birliğinin gelişerek devam etmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Tavil, dayanışmanın sürmesini temenni etti.