Türkiye seçime gidiyor

Türkiye geleceğini tayin edecek seçim için pazar günü sandık başına gidiyor.

Türkiye seçime gidiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye geleceğini tayin edecek seçim için pazar günü sandık başına gidiyor.

Kastamonu'da seçim yarışı ise bu süreçte kıyasıya geçti.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yaşanan son dakika gelişmeleri de dengeleri değiştirecek nitelikte. Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığının çekilmesiyle birlikte, Cumhurbaşkanlığı adayları sayısı 3’e düştü. Vatandaşlar; Cumhurbaşkanlığı için Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan arasında tercihini yapacak.

KASTAMONU'DA CUMHUR İTTİFAKI

Cumhur İttifakı’nda yer alan iktidar partisi AK Parti, milletvekili adayları Halil Uluay, Fatma Serap Ekmekci ve Mehmet Umur ile 1 Kasım’da yakaladıkları 3-0’lık başarıyı tekrarlamak istiyorlar. Bu yönde çalışmalarının aralıksız olarak sürdüren 3 milletvekili ilimizin en ücra köşelerine giderek, yeni dönemde gerçekleştirecekleri çalışmaları anlattılar. 

Cumhur İttifakı’nda yer alan diğer bir parti olan MHP’nin Milletvekilleri Adayları Emin Çınar, Alperen Özmen ve Engin Uzuner seçim kampanyası sürecinde etkili bir çalışma sürdürdüler. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyen MHP kadroları, bu seçimde ilimizden milletvekili çıkartarak mecliste yer almak istiyorlar. 

KASTAMONU'DA CUMHUR İTTİFAKI’NDA YER ALAN DİĞER PARTİLER

Cumhur İttifakı’nda yer alan Büyük Birlik Partisi ise; ilimizde milletvekilleri adayları Mahir Alay, Satılmış Külçe ve Erhan Başer ile seçime giriyor. Yeniden Refah Partisi de milletvekili adayları İbrahim Demir, Kağan Yorulmaz ve Hayri Çelik ile seçim yarışında yer alacaklar.

KASTAMONU'DA MİLLET İTTİFAKI

Millet İttifakı’nda yer alan CHP ve Saadet Partisi, bu seçime ilimizde ortak liste ile girmeye karar verdi. CHP’nin listesinde yer alan Milletvekili Adayları Hasan Baltacı, Kadir Yalçın ve Ziver Kaplan bu seçimde en az 2 milletvekili adayını meclise göndermeyi hedefliyorlar. CHP Milletvekili Adayları sürdürdükleri seçim kampanyaları ile projelerini halka anlattılar.

2018 seçimlerinde aldığı oyla dikkatleri üzerine çeken İYİ Parti’de bu seçimde yükselişini sürdürmek istiyor. İYİ Parti, milletvekili adayları Ahmet Katar, Metin Ateş ve Mustafa Güvenç ile birlikte sahada etkili bir çalışma sergileyerek, Meclis’te yer almak istediklerini belirttiler. 

KASTAMONU'DA ATA İTTİFAKI

ATA İttifakı’nda yer alan Zafer Partisi Milletvekili Adayları Özcan Büyükşen, Aslıhan Koca ve Arif Emre Sürücü’de siyaset arenasında yeni bir yol çizmeye çalışıyor. Zafer Partisi Milletvekili adayları seçim çalışmaları sürecinde özellikle gençler ile kadınlara hitap etmeye çalıştı. ATA İttifakı’nda yer alan diğer bir parti Adalet Partisi de Milletvekili Adayları Hasan Kurt, Devlet Avcıl ve Nuri Akca ile ilimizde yarışın içinde yer alıyor. Ülkem Partisi, Türkiye İttifakı Partisi, Vatan ve Hürriyet Partisi ile Güven Adalet ve Aydınlık Partisi de ATA İttifakı’na destek veriyor.

KASTAMONU'DA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI OLAN DİĞER PARTİLER 

İlimizde ittifakların dışında yer alan diğer partilerde milletvekili adayları ile seçim yarışına giriyor. Millet Partisi Milletvekili Adayları Necati Sofuoğlu, İbrahim Halil Emrullah ve Hatice Can ile Hak ve Özgürlükler Partisi Milletvekili Adayları Ahmet Cemil Arcan, Seda Barasi ve Enver Çakmak ile Türkiye Komünist Partisi Milletvekili Adayları Ulaş Özer, Selçuk Tan ve Hakan Bulut ile Türkiye Komünist Hareketi Milletvekili Adayları Hatice Ünder, Cennet Kuryen ve Berk Kaya ile Sol Parti Milletvekili Adayları Uğur Berk Türkmenoğlu, Sami Can Gökoğlu ve Berivan Cansu Korkmaz ile Genç Parti Milletvekili Adayları Mete Tafracı, Erkan Özgül ve Bayram Bakırcı ile Memleket Partisi Milletvekili Adayları Mustafa Başesgioğlu, Ayten Urganioğlu ve Yunus Emre Kay ile Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi Milletvekili Adayları Berrin Selbuz, Fikret Tufanyazıcı ve Sözdar Akdoğan ile Anavatan Partisi Milletvekili Adayları Ahmet Oğuzhan Mersin, Emre Polat ve Mert Metin ile Yenilik Partisi Milletvekili Adayları Hüseyin Özcan, Nazlı Nafiye Gezgin ve Mehmet İbrahim Yılmaz ile Halkın Kurtuluş Partisi Milletvekili Adayları Mehtap Güler, Metin Çoban ve Ali Haydar Kopal ile Milli Yol Partisi Milletvekili Adayları Gökhan Ceylan, Emre Çağlar ve Burak Su ile Vatan Partisi Milletvekili Adayları İsmail Gök, Mustafa Doğan ve Bünyamin Gülcan ile Güç Birliği Partisi Milletvekili Adayları Eray İliş, Arabkhan Aliyev ve Ferhat Uluk ile ilimizde seçime giriyor. Hasan Doğan Vurdu da ilimizden bağımız milletvekili adayı olarak seçimlere giriyor.
 

Bakmadan Geçme