TÜRKPATENT'ten Rektör Topal'a ziyaret

Türk Patent Kurumu (TÜRKPATENT) Yenilik ve Tanıtım Daire Başkanı Salih Koca ve Kastamonu Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Selahattin Emirsüleymanoğlu, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal'ı ziyaret etti.

TÜRKPATENT'ten Rektör Topal'a ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Küçük ve Prof. Dr. Kasım Yenigün’ün de hazır bulunduğu ziyarette, Türkiye'de patent farkındalığının artırılması ve toplumun her kesiminde benimsenmesine yönelik fikirler paylaşıldı. Görüşmede ayrıca, gelecekteki iş birlikleri de ele alındı ve Kastamonu Üniversitesi’nin nitelikli patentler elde etme, bunları ilgili sektörlere fayda sağlama ve toplumun ekonomik kalkınmasına katkı sağlama hedefleri vurgulandı.

Görüşmenin sonunda Rektör Topal, Başkan Koca’ya ve İl Müdürü Emirsüleymanoğlu’na nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Koca ve İl Müdürü Emirsüleymanoğlu ise ilgi ve misafirperverliklerinden ötürü Rektör Topal’a teşekkür etti. Ziyaret, günün anısına fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Bakmadan Geçme