Ülkü Ocakları İl Başkanı Yiğit, Şehit Bekir Yücel'i andı

Ülkü Ocakları Kastamonu İl Başkanı Fatih Yiğit, yaptığı bir paylaşımla 8 mayıs 1979 yılında Bursa'da şehit edilen öğretmen Bekir Yücel'i andı.  

Ülkü Ocakları İl Başkanı Yiğit, Şehit Bekir Yücel'i andı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkü Ocakları Kastamonu İl Başkanı Fatih Yiğit, yaptığı bir paylaşımla 8 mayıs 1979 yılında  Bursa'da şehit edilen öğretmen Bekir Yücel'i andı.  

Fatih Yiğit yaptığı paylaşımda; "Kastamonu’ya ailece göç etmiş, Bekir’de orada dünyaya gelmiş ve orada ilk, orta ve liseyi okumuştu. Bursa Eğitim Enstitüsü'nden mezun olarak öğretmen olmuştu. Evli ve 5 aylık bir kızı vardı. ÜLKÜ-BİR (Ülkücü Öğretmenler Derneği) üyesiydi. Namı diğer Koca Bekir’di. Bursa Çınarlı Lisesi'nde öğretmenlik yapıyordu. Akşamüzeriydi, görev yaptığı liseden bir arkadaşıyla birlikte çıkıp, arabaya bindiler. Devrimci solcu- komünist militanlar, bindikleri aracı kurşunlayarak ülküdaşımız şehit ettiler. Bizim şehitlerimiz Başbuğun emaneti, Kızılelma’nın şafağında gururla dalgalanan lekesiz bayraklardır. Koca Bekir bizim için; bayraktır, vatandır, davadır. Şehadeti kabul olsun" ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme