Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Binasına Kavuştu

Tadilatı tamamlanan Ülkü Ocakları Kastamonu İl Başkanlığı eski binasının açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı eski binasının açılışına Milliyetçi Hareket Partisi Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Çankırı Milletvekili Pelin Yılık, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Nur Tuğba Aktay, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Güzide Çipan, MHP İl Başkanı Emre Şahin, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, Ülkü Ocakları İl Başkanı Yusuf Ekşioğlu, STK temsilcileri, partililer ve çok sayıda davetli katıldı. 

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Binasına KavuştuProgramda açılış konuşmasını gerçekleştiren Ülkü Ocakları İl Başkanı Yusuf Ekşioğlu; “Bizlerde özellikle manevi değeri çok yüksek olan, 2003 yılında hizmete başlayan ve 4 yıllık bir tadilat sürecine giren Ülkü Ocakları İl Başkanlığımızı tekrardan açmak bizlere nasip oldu. Burası teşkilatçılık anlamında doğduğumuz, doyduğumuz ve donandığımız bir yer. Rabbim yine bu binada nice Bozkurtları, Asenaları bu vatana, bu millete hizmet edecek girecek şekilde yetişmesini nasip eylesin” dedi.

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Binasına Kavuştu‘Ocak Deyince Akan Sular Duruyor’

Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak; “Ocak deyince akan sular duruyor. Ocak hepimizin nefes aldığı, hepimizin hayatını şekillendirdi, hepimizin gelecek ile ilgili hayaller kurmasında çok büyük fonksiyonu olan bizim kutlu ocağımız. Ben Ülkü Ocaklarıyla ilk 1985 senesinde tanıştım. 1980’deki o üzerimizden silindir gibi geçen Eylül döneminde ülküye gönül verdim ve 1985’ten itibaren de ocağımızın her kademesinde görev aldım. Yaklaşık 40 yıl. Bugün Allah’a şükürler olsun, milyonlarca ülküdaşımız var. Bazıları için ocak denilince çok bir şey ifade etmeye bilir ama ocak Türk milliyetçilerinin piştiği yerdir. Ocak siyasi hareketimizin de kaynak noktasıdır. Ocak aynı zamanda ülkemizin geleceğine kilitlenmiş gençlerimizin yetiştiği yerdir. Bizim apayrı bir sorumluluğumuz var. Biz sırtımızda binlerce yıllık Türk tarihi ve o sorumluluklarımızla dert duymayan kalabalıklar adına dert duyan ocaklarız. Onun için bu ülkenin 85 milyon ferdi bize emanet değil. Biz aynı zamanda büyük bir Türk coğrafyasının, aynı zamanda büyük bir İslam coğrafyasının ve daha da ötesinde bütün mazlumların umuduyuz. Bu bilinçle, bu hareketle yol yürüdüğümüz zaman zafer, zafere inanlarındır. Yolumuzdan hiçbir şüphe duymadık, duymayacağız. Çünkü doğru olduğumuzu biliyoruz. Elbette bu ülkenin geleceğinde Milliyetçi Hareket, Ülkücü Hareket ve ocaklılar olacaktır. Çünkü bu ocak binlerce yıllık Türk tarihinin tüten ocağıdır” şeklinde konuştu.

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Binasına KavuştuMHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın katılımcılar selamlayarak; “Yaşasın Türk Milleti, yaşasın Türk Devleti, yaşasın Ülkücü Hareket, Ne Mutlu Türk’üm diyene” ifadelerini kullandı.

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Binasına Kavuştu‘Ülkü Ocakları Daha Nice Asenaları, Bozkurtları Yetiştirmeye Devam Edecek’

Milliyetçi Hareket Partisi Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Çankırı Milletvekili Pelin Yılık ise; “Her zaman mensubu olmaktan gurur duyduğum Ülkü Ocaklarının bir kültür, eğitim merkezi olması manasında çok anlamlı bir yeri var. Rahmetli Başbuğumuzun bizlere emaneti olan Ülkü Ocaklarının daha nice Asenaları, Bozkurtları yetiştirmeye devam edeceğini biliyorum” diyerek binanın tadilatında emeği geçenlere teşekkür etti.

Akabinde yapılan duanın ardından kurdele kesimi yapılarak, tadilatı tamamlanan Ülkü Ocakları İl Başkanlığı eski binası hizmete açıldı. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme