Uluay'dan İddialara Cevap

AK Parti Milletvekili Fatma Serap Ekmekci'nin Adalet Bakanlığına bir mektup yazarak, Tetkik Hakimi A.B.A'nın Londra Adalet Müşaviri veya başka bir ülkede görevlendirilmesi için özel atama talebinde bulunduğu yönündeki iddialara yanıt, AK Parti Milletvekili Halil Uluay'dan geldi.

AK Parti Milletvekili Fatma Serap Ekmekci’nin Adalet Bakanlığına bir mektup yazarak, Tetkik Hakimi A.B.A’nın Londra Adalet Müşaviri veya başka bir ülkede görevlendirilmesi için özel atama talebinde bulunduğu yönündeki iddialara yanıt, AK Parti Milletvekili Halil Uluay’dan geldi.

AK Parti Milletvekili Halil Uluay açıklamasında; “Kastamonu kamuoyuna bir soru sormak istiyorum. Kastamonu siyasetçileri olarak Kastamonulu bürokratlara sahip çıkalım mı çıkmayalım mı? Kastamonulu daha fazla vali, genel müdür, büyükelçi olması için bakanlara referans mektubu, bilgi notu verelim mi vermeyelim mi? Bu notlar sosyal medyaya düşüp linç kampanyası başlarsa Kastamonu bizim arkamızda durur mu yoksa bir taşta siz mi atarsınız? Vereceğiniz cevaba göre Kastamonulu bürokratlara sahip çıkmaya devam edip etmeyeceğimize karar vereceğiz diyeceğim ama laf aramızda kamuoyu ya da STK’lar bu konuda bize sahip çıksa da çıkmasa da biz elimizden geldiğince gücümüz yettiğince Kastamonulu başarılı bürokratların vali, genel müdür, büyükelçi vs. makamlara gelmeleri için yollarını açmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme