Ümit Köy'de Eymen Ve Erdem'in Sünnet Heyecanı

Kastamonu Merkez'e bağlı Ümit Köy'de Eymen ve Erdem için sünnet mevlidi düzenlendi. Programa katılan davetliler, iki kardeşin sünnet heyecanına ortak oldu.

Kastamonu Merkez’e bağlı Ümit Köy’de Eymen ve Erdem için sünnet mevlidi düzenlendi. Programa katılan davetliler, iki kardeşin sünnet heyecanına ortak oldu.

Sünnet mevlidinde İl Yönetim Kurulu üyeleri ve Köy Başkanı Sefa Tosyalı da aileyi yalnız bırakmadı. Programda Eymen ve Erdem için dualar edilirken, çocukların sağlıklı, huzurlu ve güzel bir ömür sürmeleri temenni edildi. Programda konuşan Ahmet Sevgilioğlu, Eymen ve Erdem’in vatanına, milletine, ailesine ve değerlerine bağlı hayırlı evlatlar olarak yetişmeleri temennisinde bulundu.

Sünnet mevlidi, aile yakınları ve köy sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Sevgilioğlu, iki çocuğun bugün yaşadığı sünnet mutluluğuna ileride damatlık heyecanlarının da eklenmesi temennisini paylaştı.

Bakmadan Geçme

WhatsApp İhbar Hattı
05531914755
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
WhatsApp İhbar Hattı
05531914755
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!