Uygulamalı E-Ticaret Eğitimi Tamamlandı

İhtisas Odaklı Girişim Hızlandırma ve Destekleme Projesi kapsamında desteklenen To The Future Programı kapsamında Kastamonu Üniversitesi Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörlüğü ve Kastamonu Teknokent iş birliği ile Girişim Vadisi Kuluçka Merkezi'nin öncülüğünde düzenlenen Uygulamalı E-Ticaret Eğitimi tamamlandı.

Eğitim sektöre yönelik örnekler ve uygulamaların detaylı olarak ele alındığı programla katılımcılara önemli kazanımlar sundu. Eğitim, 4 uzman eğitmenin rehberliğinde, iki tam gün boyunca sürdü. Eğitim, katılımcılara bir iş fikrinin online ticarete aktarılması sürecinde ihtiyaç duyulan alanları belirleme ve bir e-ticaret sitesinin nasıl yönetileceği konularında yeni bilgi ve beceriler kazandırmayı hedefledi. Eğitim süresince, katılımcılar e-ticaretin temel dinamikleri, dijital pazarlama stratejileri, müşteri ilişkileri yönetimi ve lojistik süreçleri gibi kritik konularda derinlemesine bilgi edindiler.

Eğitime Eticaret Mutfağı’ndan Canan Bağkan ve Oğuz Bahadır ile Ticimax’tan Kaan Alpay Balcı ve Mustafa Kızılaslan eğitmen olarak katkı sağladılar. Eğitim boyunca katılımcılar, sektöre yönelik örnekler ve uygulamalar ile desteklenen interaktif oturumlarda bilgilerini pekiştirdiler; ödeme sistemleri, kargo ve lojistik, pazaryerleri, yazılımlar, sosyal medya yönetimi, müşteri ilişkileri, dijital pazarlama ve reklam gibi birçok konuda bilgi sahibi oldular. Eğitimi başarıyla tamamlayanlara katılım belgesi verildi. 

Bakmadan Geçme