Vakıflar Bölge Müdürlüğü Personel Alacak

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün alım ilanı Resmi Gazete'de yayınladı. Yayılan ilana göre Kastamonu'da sosyal çalışmacı, temizlik görevlisi ve şoför alımı 4 personel alınacak.

Vakıflar Genel Müdürlüğü Merkez ve Taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere; sözlü sınavla 26 Sosyal Çalışmacı ile 87 Koruma ve Güvenlik Görevlisi; sözlü sınav yapılmaksızın 73 Destek Personeli (55 Temizlik Görevlisi ve 18 Şoför) olmak üzere toplam 186 sözleşmeli personel alınacak. Kastamonu'da da bir sosyal çalışmacı, bir temizlik görevlisi ve 2 şoför alımı yapılacak.

Aranan Şartlar

İlanda aranan şartlar destek personeli için: Ortaöğretim (Lise ve dengi okul) mezunu olmak. Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) pozisyonu için özel şartlar başlığı altında belirlenen öğrenim şartının üstünde öğrenimden mezun olan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Temizlik hizmetlerinde görev yapmaya engel herhangi bir hastalığı bulunmamak. 2022 yılı KPSS sınavından (P94) puan türünden en az 55 puan almış olmak. İhtiyaç halinde vardiya sistemi uygulanacağından gece ve gündüz, iç ve dış mekânda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak. Destek personeli (şoför) için; ortaöğretim (Lise ve dengi okul) mezunu olmak. Destek Personeli (Şoför-1) pozisyonu için özel şartlar başlığı altında belirlenen öğrenim şartının üstünde öğrenimden mezun olan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. 2022 yılı KPSS sınavından (P94) puan türünden en az 60 puan almış olmak.- Son başvuru tarihi itibarıyla en az 5 yıllık B sınıfı veya üzeri sürücü belgesine sahip olmak. Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış Psikoteknik belgesine sahip olmak. SRC2 sürücü belgesine sahip olmak. İhtiyaç halinde vardiya sistemi uygulanacağından gece ve gündüz, iç ve dış mekânda vardiyalı sistemde çalışmaya ve şehirlerarası seyahat etmeye engel durumu olmamak. Destek personeli (şoför-2) için ortaöğretim (Lise ve dengi okul) mezunu olmak. Destek Personeli (Şoför-2) pozisyonu için özel şartlar başlığı altında belirlenen öğrenim şartının üstünde öğrenimden mezun olan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. 2022 yılı KPSS sınavından (P94) puan türünden en az 60 puan almış olmak. Son başvuru tarihi itibarıyla yeni tip ehliyetlerde en az 5 yıllık D veya DE sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. (01.01.2016 tarihinden önce ehliyet sahibi olup da değiştirmeyenler için E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.) Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış Psikoteknik belgesine sahip olmak. SRC2 sürücü belgesine sahip olmak. İhtiyaç halinde vardiya sistemi uygulanacağından gece ve gündüz, iç ve dış mekânda vardiyalı sistemde çalışmaya ve şehirlerarası seyahat etmeye engel durumu olmamak. Sosyal Çalışmacı için; sosyal Hizmet, Sosyal Çalışma ve Sosyal Hizmetler lisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 yılı KPSS sınavından (P3) puan türünden en az 60 puan almış olmak. Dış mekânda çalışmaya ve seyahat etmeye engel teşkil edecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak olarak sıralandı.

Başvurular e-Devlet üzerinden Vakıflar Genel Müdürlüğü-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresinden 14 Aralık 2023 tarihine kadar yapılabilecek. 

Bakmadan Geçme