• Haberler
  • Genel
  • Vali Dallı, Kastamonuluların Bayramını Kutladı

Vali Dallı, Kastamonuluların Bayramını Kutladı

Vali Meftun Dallı 'Ramazan Bayramı' vesilesiyle düzenlenen bayramlaşma programında protokol kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla Valilik binasında bir araya geldi.

Vali Meftun Dallı’nın ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programına; AK Parti Milletvekilleri Halil Uluay, Fatma Serap Ekmekci, eski milletvekilleri Metin Çelik, Belediye Başkanı Hasan Baltacı, siyasi partilerin temsilcileri, kurum müdürleri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Bayramlaşma törenine katılan protokol üyeleri ve vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Vali Meftun Dallı, başta katılımcılar olmak üzere ilimiz protokolü ve tüm Kastamonuluların Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Vali Dallı, Kastamonuluların Bayramını Kutladı

Valilikteki programın devamında ise Vali Meftun Dallı, Gazi Ziyareti, 112 Acil Çağrı Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Merkez İl Jandarma Komutanlığı, 112 Acil Çağrı Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Merkez İl Jandarma Komutanlığı, Kuzeykent Şehit Şerife Özden Kalmış Polis Merkezi Amirliği ziyareti, Şehit Ailesi ziyareti ve Huzurevini ziyaret ederek, bayram kutlamalarında bulundu.

Vali Dallı, Kastamonuluların Bayramını Kutladı 

Bakmadan Geçme