• Haberler
  • Genel
  • Vali Meftun Dallı: 'Bizim Bir Numaralı Meselemiz Yol'

Vali Meftun Dallı: 'Bizim Bir Numaralı Meselemiz Yol'

Kastamonu İl Genel Meclisi (İGM) Mayıs toplantıları sona erdi. Toplantının gündeminde İl Özel İdaresi 2023 yılı kesin hesapları hakkında hazırlanan Plan ve Bütçe Komisyonu raporu görüşüldü.

Toplantıya Vali Meftun Dallı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nida Sinsi ve İl Özel İdaresi Şube Müdürleri de katılım göstererek, İGM üyeleri ile tanıştılar. 

Toplantıda İGM Başkanı Doğan Ünlü; “Hedefimiz sizlerin liderliğinde ilimize, ilçelerimize, köylerimize hayırlı hizmetler üretebilmek. Bunu yaparken de koordinasyonu ve uyumu en üst seviye de sağlamanın gayreti içerisinde olacağız. Güzel hizmetler yapacağımıza inanıyoruz. İlimizin sorunlarını meclisimizde dile getiriyoruz. Birlikte sorunları çözeceğimize inanıyoruz. Yeni yatırımlarla sorunları çözme gayreti içerisinde olacağız. Umarım önümüzdeki dönemde Allah ilimizi afetlerden muhafaza eylesin. Önümüzdeki dönemde de yangınların son bulmasını temenni ediyor, bu yöndeki çalışmaların hızlanmasını umuyoruz. İl Özel İdaremize de çalışmalarına da başarılar diliyoruz” dedi.

Vali Meftun Dallı: 'Bizim Bir Numaralı Meselemiz Yol'İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nida Sinsi, bir selamla konuşması gerçekleştirerek; “Yeni dönem hayırlı olsun. Allah güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin” şeklinde konuştu.

‘Hep Birlikte Gayret Edeceğiz’

Vali Meftun Dallı, meclisi selamlayarak; “Seçimde göreve gelen tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Allah mahcup etmesin. Hep birlikte ilimize güzel hizmetler yapmayı Allah nasip etsin. Koordinasyon içerisinde, işbirliğiyle güzel işler yapacağımıza canı gönülden inanıyorum. Artık masanın 2 tarafındayız. Seçim bölgelerinizin taleplerini aktarmak öncelikli göreviniz ama diğer taraftan da imkanları bilmeniz gerekir. Hep birlikte gayret edeceğiz. Bizim tek gayemiz Kastamonulu hemşehrilerimize nasıl daha fazla hizmet edebiliriz. Bizim bir numaralı meselemiz yol. Kastamonu çevresindeki birçok ilden, coğrafya zorluğu, yerleşim yerinin fazla oluşundan dolayı dezavantajlı durumda. Bunu hepimiz bilelim. Bu konuda kamuoyu oluşturmak için çalışıyoruz. Umarım bir sonuç alırız da, bir kaynak artırımı sağlanırsa, bunların üstesinden daha hızlı gelinir. Hep birlikte kamuoyunu oluşturmak da fayda var” şeklinde konuştu.

Toplantının devamında İl Özel İdaresi 2023 yılı kesin hesapları hakkında hazırlanan Plan ve Bütçe Komisyonu raporu görüşüldü ve madde madde oylanarak, karara bağlandı. 

Bakmadan Geçme