Vali Yardımcısı Özmen 2 Bin 587 Metrelik Zirvede Türk Bayrağını Dalgalandırdı
Kastamonu Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, Kastamonu Off-Road Kulübüyle birlikte Ilgaz Dağı'nın 2 bin 587 metre ile en yüksek noktası olan Büyük Hacet Tepesi'nin zirvesine çıkarak Türk bayrağını dalgalandırdı.
Kastamonu Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, Kastamonu Off-Road Kulübü ile Ilgaz Dağı'nın 2 bin 587 metre ile en yüksek noktası olan Büyük Hacet Tepesi'nin zirvesine çıkarak Türk bayrağını dalgalandırdı.
Kastamonu Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, gerçekleştirdiği gezi rotalarına bir yenisini daha ekledi. Özmen, kentin doğal güzelliklerini tanıtmak ve bölgenin turizm potansiyeline dikkat çekmek amacıyla bu kez nefes kesen bir yolculuk gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı Özmen, adrenalinin hiç düşmediği Hacet Tepesi'nde 2 bin 587 metre rakıma çıkarak Türk bayrağını dalgalandırdı.