Vatan Partisi'nden Erdoğan'a destek

Vatan Partisi Kastamonu İl Başkanı Hüseyin Günüç, 14 Mayıs seçimlerini değerlendirerek, 28 Mayıs'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini söyledi. 

Vatan Partisi'nden Erdoğan'a destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde 2 adayın yarışacağını vurgulayan Günüç; “28 Mayıs 2023 günü yapılacak ikinci tur seçimlerinde, Cumhurbaşkanımızı iki adayın kaldığı koşullarda seçiyoruz. Vatan Partisi, Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimindeki siyasetini, her zaman olduğu gibi emperyalizme karşı bağımsızlık ve Üretim Devrimi mevziisinden belirliyor. Bugün Türkiye; ekonomide, güvenlikte ve kültürel alanda Batılı emperyalistlerin dayatmalarına karşı direnme ve özellikle ABD-İsrail eksenli tehditlere karşı hem içeride hem sınır ötesinde silahlı mücadele sürecindedir. Cumhurbaşkanı Adaylarından Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, ABD ve İsrail’in Türkiye’yi hedef projesinde alet rolü üstlenmiştir. Bu kapsamda PKK ve FETÖ terör örgütleriyle açıkça işbirliği yapmaktadır. Küresel merkezlerden yönetilen bölücü ve yobaz örgüt elemanlarını CHP listelerinden meclise taşımıştır. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, milli devleti ve Türk Ordusu’nu tasfiye, 15-16 Temmuz’un intikamını alma ve kaos programının adayıdır” dedi.

“VATAN PARTİSİ YAPICI BİR MUHALEFET YÜRÜTECEKTİR”

Açıklamalarına devam eden Günüç; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ise, düşman ile dost arasındaki denge siyasetine ve ekonomideki batı denetimine ve yalpalamalarına karşın, emperyalist planların hedefindedir. Bu bağlamda Türkiye cephesindedir. Var olan iki seçenek karşısında tarafsız kalmak, emperyalist plana hizmet eder. Bu nedenle; ‘Güçlü Devlet Üreten Millet’ hedefine ilerleme stratejisinin 28 Mayıs 2023 durağındayız. İki seçenekli seçim koşulunda Kastamonulu hemşehrilerimizi Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermeye çağırıyoruz. Vatan Partisi, 29 Mayıs 2023 sonrasındaki zorlu süreçte Tayyip Erdoğan yönetiminin, bağımsızlık, vatan bütünlüğü, üretim ekonomisi, çağdaşlaşma ve milli devrimci kültür siyasetleri izlemesi ve yükselen Asya uygarlığının öncü konumlarına ilerlemesi için yapıcı bir muhalefet yürütecektir” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme