• Haberler
  • Spor
  • Vidinlioğlu'ndan Kastamonuspor İçin Prim Açıklaması: 'Cebimden Vereceğim'

Vidinlioğlu'ndan Kastamonuspor İçin Prim Açıklaması: 'Cebimden Vereceğim'

Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, GMG Kastamonuspor'un Amedspor maçı sonrasında verdiği galibiyet primi sözüyle ilgili detayı paylaştı.

Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, GMG Kastamonuspor’un Amedspor maçı sonrasında verdiği galibiyet primi sözüyle ilgili detayı paylaştı.

Zorlu maç öncesinde 40’ar bin lira prim açıklayan Vidinlioğlu, bir milyon lira civarında tutan meblağı kendi cebinden vereceğini söyledi.

Belediye Meclisi’nde konuşma yapan Vidinlioğlu; “Kastamonusporumuzun Diyarbakır’dan 2-1’lik galibiyetle dönmesi… Biz skoru cuma günü söylemiştik. Gönderirken sporcularımızı ‘Rüyasını gördüm, onun için rahat olun’ dedim. Futbolcularımıza da bir prim sözü verdim. Bir taraftan ‘Kastamonuspor’a hiç destek olmuyorsun Başkan’ diyenler suspus oldular, bir taraftan da ‘Belediyenin imkanlarını Kastamonuspor’a veriyorsun’ diye bir sürü laf söylendi. Ben Belediyenin imkanlarının Kastamonuspor’a teşvik primi olarak verilemeyeceğini biliyorum. Kendime güvenmesem o lafı demezdim. Bu bir milyon teşviki kendi cebimden veriyorum, duyanlara duymayanlara…” dedi.

Bakmadan Geçme