Vidinlioğlu personelin Anneler Günü'nü kutladı

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, 'Anneler Günü' dolayısıyla belediyede çalışan kadın personele çiçek dağıttı ve günlerini kutladı.

Vidinlioğlu personelin Anneler Günü'nü kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, “Anneler Günü” dolayısıyla belediyede çalışan kadın personele çiçek dağıttı ve günlerini kutladı. Çiçeklerini alan kadınlar bu özel günde kendilerini unutmayan Başkan Vidinlioğlu’na teşekkür etti.

Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Yurt ve Resul Köprülü ile birlikte belediyede çalışan kadın personelin Anneler Günü'nü kutlayarak çiçek takdim etti. 

“ANNELERİMİZ HER GÜN BİZİM ÖNCELİĞİMİZDİR”

Şefkat, huzur ve güven kaynağı annelerin bir gün değil her gün baş tacı edilmesi gerektiğini söyleyen Başkan Vidinlioğlu, annelerin kıymetinin hayattayken bilinmesi gerektiğini vurguladı. Başkan Galip Vidinlioğlu, annelerin karşılıksız sevgiyle evlatlarına sarıldığını ve onların hakkını ödemenin mümkün olmadığını hatırlatarak: “Baş tacı annelerimiz bir günde değil her gün bizim önceliğimizdir. Tüm ömürlerini fedakarlık ile geçiren annelerimiz, övgünün de sevginin de en büyüğüne layık. Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V), ‘Cennet annelerin ayağının altındadır’ buyuruyor. Hayata geldiğimiz ilk andan itibaren koruyucu meleklerimiz olan bizleri sıkı sıkı tutan annelerimizin ellerinden öpüyorum. Bu vesile ile başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme